سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مازاد دانشت را که به برادر بی بهره از دانشت می رسانی، صدقه تو بر او به شمار می آید . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :1
بازدید دیروز :28
کل بازدید :175787
تعداد کل یاداشته ها : 304
103/2/21
12:47 ص
موسیقی
مشخصات مدیروبلاگ
 
دوست[29]
«اینهایی که الان در ایران مشغول فتنه هستند این ها از اسلام هیچ اطلاع ندارند . و به حسب ان طوری که من می فهمم این ها مرتبط با امریکا هستند ولو این که اسمشان بر خلاف است و ملت ما باید این ها را رد بکنند و اعتنایی به انها نکنند و خودشان در همین سیل جمعیت ایران منحل خواهند شد.» صحیفه امام خمینی (ره) ج6-ص471

خبر مایه

نگاهی به تناقضات فکری و عملی مهدی کروبی

 

در صحنه بزرگ انقلاب، افرادی وجود داشتند که در فراز و فرودهای اوایل انقلاب به ستونهایی برای حمل گوشه ای از بار سنگین نظام بدل شده بودند اما امروز به یاری تغییر معادلات سیاسی حاکم بر سه دهه مدیریت اجرایی کشور و تحدید روابط مافیایی سیاسی و اقتصادی، به منتقمین حاکمیت توده های کوخ نشین و نقطه تقابل ارزشهای راستین امام و انقلاب تنزل کرده اند.

   شبکه خبر دانشجو: حضرت علی (ع) فرمودند: بدانید که خدای متعال مردم بوقلمون صفت را دشمن دارد.

بوقلمون پرنده ای است که هنگام اضطراب، پوست برهنه در ناحیه گلو و سرش را از رنگ خاکستری به رنگهای قرمز، سفید و آبی تغییر می دهند. بوقلمون صفت، آدمی دو رو، بی منطق و دمدمی مزاج است، هر لحظه تغییر رای و عقیده می دهد، هر لحظه به رنگ و حالتی دیگر در می آید. 

 در صحنه بزرگ انقلاب، افرادی وجود داشتند که در فراز و فرودهای اوایل انقلاب به ستونهایی برای حمل گوشه ای از بار سنگین نظام بدل شده بودند اما امروز به یاری تغییر معادلات سیاسی حاکم بر سه دهه مدیریت اجرایی کشور و تحدید روابط مافیایی سیاسی و اقتصادی، به منتقمین حاکمیت توده های کوخ نشین و نقطه تقابل ارزشهای راستین امام و انقلاب تنزل کرده اند، اما همچنان متوقع جایگاهی هستند که به سبب تخطی از تعهدات خود به نظام و عیان شدن نیات غیرخالصانه شان در پیشگاه ملت، آن را از دست داده اند.

تناقضات اعتقادی و تلون رفتاری در فتنه گران و پدران معنوی آنها و نوچه های تازه به دوران رسیده عالم سیاست در یکساله پس از انتخابات که قوه قضا فرصت بروز و ظهور «من ِ»واقعی آنها را به واسطه اغماض در برخورد قانونی به آنها اعطا کرده است از پشت پرده بیرون افتاده و به خوبی ظهور کرده است و برای مردم روشن شده است که قانون، خط و راه امام، مردم مداری، عدالت، صداقت، دمکراسی، آزادی، تحمل مخالف، احترام به رای مردم، وفاداری به ارزشها، و شعارهایی از این قبیل تنها لفافه ای برای کتمان ذات سیاسی فتنه گران و حفظ جایگاه غیرقانونی آنهاست.

 اکنون سران فتنه شعارهای آرمانخواهانه ای را که در ایام تبلیغات انتخاباتی سر می دادند به فراموشی سپرده اند و این نقض شعارها و رنگ به رنگ شدن رفتار آنها تا جایی پیش رفت که دیگر از ظاهر کردن حرکات ناهنجار خود واهمه ای نداشته و علنا در مقابل نظام ایستاده اند و اکنون به جایی رسیده اند که اعتقادات بدیهی اسلامی را علاوه بر مطالبات سیاسی انقلابی نقض می کنند و ذات دین گریز خود را برملا می کنند.

 در این بین بررسی اجمالی برخی رفتارهای رنگارنگ "شیخ اصلاحات" درس عبرتی برای همگان و محکی برای بازشناسی «یاران مدعی» نظام است.

 تغییر یا استحاله؟!

بخشی ازمتن سخنرانی کروبی که پیش از خطبه های نماز جمعه در دانشگاه تهران ایراد شده و در روزنامه شلمچه در نیمه دوم بهمن ماه 76 منتشر شده است به عنوان شاهد تغییر دیدگاه های کروبی در مسایل متفاوت مورد استناد قرار گرفته است:

  تغییر دیدگاه/ گروهکها

«شما نبودید که با ولایت فقیه مخالفت کردید؟ شما مخالفت و توطئه برعلیه مجلس خبرگان نکردید؟ شما نبودید که آن قدر به این گروهک ها آزادی دادید که ما مصیبتش را هنوز داریم و سال های آینده هم خواهیم داشت؟ شما نبودید که داشتید انقلاب را منحرف و یک خیانتی به تاریخ می کردید؟ مردم انقلاب اسلامی کرده بودند و شما داشتید با شعارهای ملی و ملی گرایی در مقابل اسلام، انقلاب مردم را منحرف می کردید...»(نشریه شلمچه/ بهمن76)

 ببینید اکنون و پس از انتخابات و به برکت تحرکات اشتباه کروبی، همان گروهکهایی که کروبی پیشتر آنها را مقابل اسلام و انقلاب بر می شمرد چگونه از او حمایت می کنند:

 حزب دموکرات باتاکید بر اینکه بیانیه کروبی تحت عنوان "احیای حقوق اقلیت های قومی و مذهبی "روال جمهوری اسلامی را به باد انتقاد گرفته است گفت: «اقدام آقای کروبی که برای اولین بار ازسوی یک نامزد ریاست جمهوری در رژیم اسلامی عنوان شده با هر منظوری که بوده باشد امری مثبت است. بسیاری از مسائلی که آقای کروبی در بیانیه خود به عنوان تبعیض وستم به ملیت ها و اقلیت های مذهبی تحت ستم بیان کرده، هرگاه از سوی مبارزانی نظیر ما انجام پذیرفته، جرم محسوب شده است.»

 سرکرده گروهک تروریستی پژاک هم چنین می گوید: «برنامه های سران اصلاحات به برنامه های ما نزدیک است. پژاک از میر حسین موسوی، مهدی کروبی و محمد خاتمی به طور جدی حمایت می کند‏.»‏

 سرکرده گروهک تروریستی منافقین در پیامی با اعلام حمایت از کروبی نوشت: «تا همین جا هم که کروبى قدم برداشته، شایسته و ارزشمند است و کروبى اکنون پس از 21سال به همان‌جا می رسد که منتظری رسیده بود. چه خوب که بخشی از حقیقت تکان دهنده را بیان می کنید و به همین میزان نزد خدا و خلق ماجورید.»

  تغییردیدگاه/ مفهوم آزادی

«می گویند که آزادی نیست، آزادی مطبوعات، آزادی احزاب نیست، کدام آزادی نیست؟ انتظار دارید دوباره 23خرداد منافقین بیایند و راه بیفتند و دوباره بچه مسلمان ها را بکشند؟ این آزادی را می خواهید؟ که می گویید آزادی نیست یا آن آزادیی که انتقاد سالم کنند؛ یا آن آزادی که حرفشان را بزنند یا آن آزادی که در گیر با مسوولان شوند؟ با این آزادی که حتی مجلس و وزیر را استیضاح کنند، همه اینها آزادی اند. کدام نماینده اگر حرفی دارد نمی رود بگوید؟ بله آزادی نیست که گروههای محارب بیایند توی خیابان و ریشه انقلاب را بزنند.»(نشریه شلمچه/ بهمن76)

 «ما می گوئیم که نظام باید به مسیر اصلی خود (اسلامیت توام با جمهوریت) بازگردد. انتخابات سالم و آزاد برگزار شود، مطبوعات مستقل شکل گرفته و آزادی بیان داشته باشند، احزاب و تشکلها حق فعالیت داشته باشند، اصناف و اقشار مختلف مردم به رسمیت شناخته شده و حرمت آنان رعایت گردد.»(اظهارات کروبی در ملاقات با جمعی از اقشار مختلف جامعه /پس از انتخابات 88)

 تغییر دیدگاه/ مقوله تروریست

«اگر دست شما بود که باید هیچ کس اعدام نشود. هم بیایند سرکار و بعد هم هر کاری می خواهند بکنند. وقتی که بچه های مردم را می کشند خانه ها را آتش می زنند، حزب اللهی ها را می کشند و می روند در خانه ها مردم را ترور می کنند زنها را ترور می کنند پاسدارها را می برند شکنجه می دهند، آن وقت انتظار دارید اینها بمانند و اعدام نشوند!»(نشریه شلمچه/ بهمن76)

«معلوم نیست آقایان خود را درچه جایگاهی می بینند که به راحتی و بدون درنظرگرفتن عاقبت کار چنین حکم می دهند. البته وقتی جان آدمی‌زاد چنان ارزان شود که عده ای را به صرف یک اعتراض مدنی در خیابان به گلوله ببندند چنین رفتارهای خارج از رویه ای نیز رواج می یابد. هیچگاه فکر نمی کردیم روزی به چنین موقعیتی برسیم و چنین رفتارهایی در این کشور عادی شود و با میراث امام و انقلاب چنین برخورد شود.»(اظهارات کروبی در ملاقات با جمعی از اقشار مختلف جامعه /پس از انتخابات 88 - در اعتراض به اعدام چند تروریست)

 «می گویند اعدام های آب خوردنی. از نظر تو آب خوردنی است. ناچاریم بگوییم. شما می گفتید که هویدا اعدام نشود. شما می خواستید که به نصیری رییس ساواک شغل و پست بدهید»(نشریه شلمچه/ بهمن76)

 «طبیعی است که ما از مرگ افراد و اعدام آنها متاثر می شویم و اصولا مخالف رواج یافتن چنین برخوردهایی هستیم. اعدام این افراد در شرایطی صورت گرفته است که هیچکس از چندوچون پرونده آنها باخبر نیست و جرم آنها به دلیل علنی نبودن دادگاه و عدم رعایت آیین دادرسی و قانون، برای هیچکس محرز نشده است.»(اظهارات کروبی در ملاقات با جمعی از اقشار مختلف جامعه /پس از انتخابات 88)

 «مخالفانم باید اعدام شوند!» (پس از سفر کروبی به شهر مقدس قم برای شرکت در یک مراسم ختم و درخواست اعتراض آمیز مردم برای محاکمه و خلع لباس وی بدلیل اتخاذ مواضع غیراصولی و ساختارشکنانه پس از انتخابات)

 تغییر دیدگاه/ خدمت به اجانب

«خیال می کنید تعریف از خودتان می کنید، کاری کرده اید که آمریکا خوشحال است . کاری کرده اید که اسراییل مدح از شما کرده و رادیو آلمان وصدای آزاد از شما ستایش می کند؟ این کارهای شما بوده.»(نشریه شلمچه/ بهمن76)

 آدام ارلی (Adam ereli) سفیر آمریکا در بحرین: «تحت هر شرایطی حمایت از اصلاح طلبان در ایران جزو گزینه های اصلی سیاست اوباما باقی خواهد ماند و ما روز به روز آن را پرقدرت تر خواهیم کرد».(پس از انتخابات)

 تغییر دیدگاه/ جایگاه دولت

شیخ اصلاحات که به بهانه آنچه تقلب و برخورد با حامیانش می خواند تندترین مواضع را علیه نظام اتخاذ کرده بود، در چرخشی ناگهانی اعلام کرد که دولت را به رسمیت می‌شناسد و معتقد است چون مراسم تنفیذ برگزار شده، دولت مستقر است و باید برای انجام وظایفش در مقابل مردم به آن کمک کرد.

 تعریف کروبی از دولت رنگ می بازد و تقابل با آن دوباره شدت می گیرد:

 کروبی"جان لاین"، مجری تلویزیون "بی‌بی‌سی" را برای مصاحبه به منزل خود دعوت کرد و به او گفت: «دولت احمدی نژاد چون با زور بر سر کار آمده است مانند سلطنت شده و نمی‌تواند 4 سال خود را به پایان رساند.»

 تغییر دیدگاه/ شورای نگهبان

مهدی کروبی با حضور در برنامه کارشناسی شبکه خبر سیما گفت: «در خصوص شورای نگهبان باید بگویم که در این دوره خوش‌بینی من نسبت به قبل بیشتر شده است.»

 «نظارت شورای نگهبان را قبول دارم . درباره نظارت استصوابی، بالاخره شورای نگهبان نظارت دارد، بنده هم نظارت شورای نگهبان را قبول دارم و باید هم شورای نگهبان ناظر باشد اگر ناظر نباشد دولت‌ها آمده مجلس فرمایشی درست می‌کنند اما حدود این نظارت باید مشخص و توضیح داده شود و اینکه سلیقه‌ای نشود که هر وقت دل آنها خواست عمل کنند و الا بنده هم طرفدار اصل نهاد شورای نگهبان هستم ولی نظارت هم باید باشد.»(در مناظره با موسوی)

 «نتایج اعلام شده برای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری چنان مضحک و شگفت‌آور است که در بیان و بیانیه نمی آید و باید فکر دیگری کرد ... در مقابل این مهندسی و تنظیم ناشیانه رای ملت سکوت نخواهم کرد.»(پس از اعلام نتایج انتخابات - 23/خرداد/88)

 «هرآنچه که من درباره انتخابات گفتم هنوز هم معتبر است، من تکرار می‌کنم، انتخابات سالم نبود.»(شیخ بی سیاست در مصاحبه با روزنامه انگلیسی ساندی تلگراف)

 «بعد از سخنان رهبری و نظر ایشان در مورد سلامت انتخابات، دیگر نباید در زمینه سلامت انتخابات سخنی گفت. سرنوشت سیاسی خود را با امام خمینی و آرمان‌های ایشان گره ز‌ده‌ام و در نظام به جز رهبری با همه اختلاف‌نظر دارم.»(کروبی-10/2/88 – ایام تبلیغات انتخاباتی)

 


  
پیامهای عمومی ارسال شده
+ به طور جمعی تولد تون مبارک باد